gewoon betaalbaar
 

Meer informatie over belastingaangiften

Er zijn veel soorten aangiften die ingestuurd moeten worden naar de belastingdienst. Dat kunnen onder andere zijn de aangifte Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting en Loonheffingen.

Er zijn er nog een aantal. Neem contact met ons op om te informeren of wij die ook voor je kunnen regelen.

 
ib.jpg

Inkomstenbelasting

De belastingdienst wil jaarlijks een aangifte Inkomstenbelasting ontvangen. Wij kunnen deze aangifte voor jou verzorgen. Wij verzorgen zowel aangiften inkomstenbelasting voor ondernemers / dga's als voor particulieren.

 
vpb.jpg

Vennootschapsbelasting

Wanneer jij je onderneming uitoefent in de vorm van een BV dan dien je jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting in te dienen bij de belastingdienst. Wij kunnen deze aangifte voor jou verzorgen. Zowel voor de vennootschappen die zelfstandig belastingplichtig zijn als voor een groep vennootschappen die onderdeel uitmaken van een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting.

 
ob.jpg

Omzetbelasting

Periodiek verzorgen wij de aangifte omzetbelasting aan de hand van de door jou of door ons kantoor verwerkte administratie. Wij dienen de aangifte omzetbelasting tijdig voor jou in bij de belastingdienst en informeren jou tijdig over de eventueel aan de belastingdienst te betalen omzetbelasting.

 
lh.jpg

Loonheffingen

Wanneer je personeel in dienst hebt dan moet je uiteraard de salarissen laten berekenen, maar ook moet je periodiek een aangifte loonheffingen indienen bij de belastingdienst. Als wij de salarisadministratie voor jou verzorgen dan dienen wij ook de aangifte loonheffingen voor jou tijdig in bij de belastingdienst. Natuurlijk laten we je ook tijdig weten welk bedrag of je moet betalen.