gewoon en betaalbaar gewoon en betaalbaar
gewoon betaalbaar

Wisselen van adviseur

images.jpg

We zitten alweer in de maand oktober en het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Vaak zijn dat momenten van de ondernemers om stil te staan bij het feit of ze hun boekhouder willen gaan "verruilen" voor een nieuwe. een aantal aspecten kan daaraan ten grondslag liggen, zoals de prijs van de dientverlening, maar ook het persoonlijke contact en begeleiding. Bij ConsulTax zit u zeker wat betreft deze aspecten wat ons betreft goed. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Geplaatst: 19-10-2015 14:06:28

Slechte begeleiding starters

images.jpg

In de praktijk kom ik tegen dat zzp-ers zich bij mij melden met het verzoek om mijn dienstverlening voor hun te gaan doen.

Zij zijn dan om redenen weggegaan bij hun oude adviseur. De beoordeling van de belastingsituatie leid dan vaak tot schrikreacties. Er zijn nooit voorlopige aanslagen aangevraagd terwijl de resultaten waarover belasting betaald moet worden aanzienlijk zijn met als gevolg dat er gigantische aanslagen gaan komen, maar het geld dat daarvoor gereserveerd moest worden allang is uitgegeven.

Wij beoordelen altijd of er voorlopige aanslagen moeten worden aangevraagd, zodat er geen verrassingen zijn.

Geplaatst: 12-09-2015 11:38:58

Besparen op kosten boekhouder

boekhouder.jpg

Veel kleine ondernemers denken dat als ze zelf hun administratie in een boekhoudpakket verwerken dat ze geld kunnen besparen op de kosten van hun boekhouder.

Dit lijkt een logische gedachte, alleen hier geldt ook het gezegde "schoenmaker hou je bij je leest". Je moet begrijpen waar je mee bezig bent anders hoeft dat niet te leiden tot een besparing omdat alle informatie verkeerd is ingeboekt. Het is dus verstandig om voordat je aan de klus begint ruggespraak te houden met de boekhouder.

Geplaatst: 02-09-2015 09:16:20

Dienstverlening met vaste pakketprijzen

imagesAGXGOD21.jpg

We merken in de praktijk dat ondernemers het fijn vinden als ze een bepaald pakket met een vaste prijs bij ons af kunnen nemen. Het wordt dan gelijk duidelijk welke maandelijkse kosten er zijn zijn voor de verwerking van de administratie.

Neem contact met ons op voor de prijzen van onze pakketten.

Geplaatst: 27-08-2015 08:53:13

Startende ondernemers

images.jpg

Wij zien dat door de crisis steeds meer mensen die werkloos worden proberen om hun eigen onderneming als zzp-er op te starten. Wij kunnen hun daar op administratief en andere gebieden prima bij ondersteunen en de helpende hand bieden bij het maken van het ondernemingsplan.

Geplaatst: 18-08-2015 18:14:27

Betaalbare salarisadministratie

naamloos.png

Ons kantoor kan uw salarisadministratie verzorgen. De kosten die wij u daarvoor in rekening brengen zijn naar onze mening zeer vriendelijk. Klik hier om uw prijs te berekenen em een offerte aan te vragen.

 

Geplaatst: 08-08-2015 08:55:24

Laagdrempelig

images1FXJJA49.jpg

Ons kantoor kent een laagdrempelige cultuur. Iedereen komt daar gewoon zoals hij is. De ervaring leert dat iedereen zich direct thuisvoelt.

Geplaatst: 08-08-2015 08:46:28